Bouwvorderingen november 2019

Hart van Bodegraven

Wat gaat de bouw van Hart van Bodegraven fase 1 snel! Dit is één van de vele voordelen van het prefab bouwsysteem dat door ons wordt toegepast!

Misschien heb je het al gezien; net voor de zomervakantie stonden bij drie bouwnummers de binnenbladen op de begane grond. Op de foto’s zijn de bouwvorderingen goed zichtbaar.

Omdat ook bijna alle woningen verkocht zijn in Hart van Bodegraven fase 2 is de beslissing genomen om in december te starten met de grondboringen van de bodemwarmtepompen en is de planning om in januari te gaan heien zodat de woningen naar verwachting in het najaar van 2020 opgeleverd kunnen worden.

De woningen in Hart van Bodegraven worden duurzaam gebouwd, met andere woorden de woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een eigen bodemwarmtepomp, mechanische balansventilatie met warmte terug winning! En volledig in eigendom waardoor je niet voor verassingen komtt te staan. Door het prefab bouwsysteem wordt er, onder optimale omstandigheden, sneller gebouwd zodat je sneller kunt wonen in Hart van Bodegraven.

Nog enkele woningen te koop! Bekijk het actuele aanbod!

Aanbod