Update

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de voorbereiding van de verkoopdocumentatie en aan de optimalisaties in het plan. De prijsindicatie van de 24 ééngezinswoningen in dit project is vanaf circa € 319.500,- v.o.n. 

Op zaterdag 17 november a.s. vindt de start verkoop plaats van 12:00 tot 14:00 uur in het Evertshuis aan de Julianastraat 4 te Bodegraven. Uiteraard is iedereen van harte welkom! Tijdens deze inloop informeren wij u graag over het project en kunt u de verkoopdocumentatie ophalen. Vanaf start verkoop is er een inschrijftermijn tot woensdag 28 november a.s. 12:00 uur. U kunt zich dan online inschrijven op een woning van uw keuze. Na de inschrijftermijn vindt de toewijzing plaats en starten de gesprekken. Na start verkoop komt ook alle verkoopdocumentatie online beschikbaar.

In de vorige nieuwsbrief hebben wij aangegeven dat we in verkoop gaan met 24 duurzame eengezinswoningen, wij kunnen u melden dat wij niet met 24 maar met 33 duurzame woningen in verkoop gaan. Nog meer keuze dus!

In het Hart Bodegraven leert u het prachtige Groene Hart van dichtbij kennen. Met die kennis komt een sterk besef van verantwoordelijkheid.

Verstandig omgaan met de natuur, met energie, grondstoffen en afval is noodzakelijk om deze mooie omgeving in stand te houden. Duurzaamheid is dan ook geen optie. Het is vanzelfsprekend.